Activiteiten detail

VRG skireis

  • 02-02-2018
  • 00h00

Sneeuwliefhebbers!

Naar uitstekende gewoonte organiseert het VRG Gent ook dit jaar een skireis. Deze gaat door in de intersemestriële vakantie, namelijk van 2 februari (vrijdagavond) tot 10 februari (zaterdag, met bussen ’s ochtends en ’s avonds, voor diegenen die er echt niet genoeg van krijgen). 

We organiseren deze reis in samenwerking met Hoogtestage, een onderafdeling van het gerenommeerde Route du Soleil. 

De belangrijkste punten :

- Skigebied: Val Cénis in Frankrijk is dit jaar de locatie. We verblijven in het gezellig dorpje Termignon. In het basispakket (450 euro) zit een skipas van 125km piste. Voor slechts 15 euro extra heb je er één van meer dan 300km piste. 
- GRATIS DRANK : ja je leest het goed, elke avond gratis zuipen tot jullie kruipen. Enige voorwaarde is dat je een (volledig gratis) rekening opent bij Hello Bank!* 
- Residentie: er zal een groot complex afgehuurd worden waar iedereen die met deze skireis meegaat in zal vertoeven. De residentie bestaat uit 6 en 8 persoonsappartementen en zal helemaal aangekleed zijn in VRG-stijl. 
- Prijs: voor een student is dit vaak het belangrijkste. Dit jaar bedraagt die €450 voor het basispakket. 
- Wie mag er meegaan? Iedereen, rechtenstudent of niet. Breng dus je hele vriendengroep mee voor deze onvergetelijke ervaring!
- Leuke extra’s : er gaan professionale fotografen mee, er is een gratis cantus, er worden elke dag leuke games georganiseerd, krantjes…

Inschrijven : 

Inschrijven kan eenvoudig via de website https://hoogtestage.org/landing?vereniging=vrg . Het wachtwoord om in te schrijven is VRG2018.

Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om Louise Soetens te contacteren! 


* Kan in enkele muisklikken, is volledig gratis en je moet er geen geld op zetten. Verder zijn er geen kleine lettertjes of dergelijke. Indien je dit om een of andere reden niet wilt, kan je 50 euro betalen voor hetzelfde voordeel.

Lidmaatschap