Openingscantus VRG

Openingscantus VRG

11 October 2018 - 15:24

Doop

Beste Rechtenstudenten,

De stap van het middelbaar naar de universiteit is wellicht één van de grootste veranderingen die je in je leven zal maken. De cursussen worden pakken dikker, lessen durven al eens een uurtje of drie duren en je vrienden waarmee je in de les zit kun je waarschijnlijk slechts op één hand tellen. Al die vernieuwing brengt waarschijnlijk ook een tikkeltje stress en onzekerheid met zich mee.
Daarom zou het VRG jullie dan ook graag met iets nieuws laten kennismaken dat precies het juiste medicijn tegen deze vers opgedane stress en onzekerheid. We hebben het hier over de oudste der studententradities: cantussen. Een cantus is de perfecte combinatie van een avondje leute en plezier: pintjes drinken en liedjes zingen. Op papier lijkt dit niet meteen de meest epische avond die je ooit zal meemaken. Je moet het dan ook eens meegemaakt hebben om te weten hoe cantus precies verloopt. Voor één keer zet het VRG zijn deuren open voor ongedoopte mensen om eens een echte traditionele cantus mee te maken

Mis deze kans dus niet! 

MA MOET IK DAN KWEENI HOEVEEL ZUIPEN? Neen, op een cantus bepaal je zelf hoeveel je drinkt. Drink je 2, 7 of 12 pintjes dat maakt helemaal niet uit. Mensen die liever cantussen op water zijn ook zeker welkom. Eigen drank is niet toegestaan.

MA KOST DAT DAN NIET KWEENI HOEVEEL GELD? Voor een avondje cantussen betaal je €14 op vertoon van je VRG-lidkaart. Daarin zit alles inbegrepen. Zowel je drank, zaal als entertainment voor ettelijke uren. Mensen die cantussen op water betalen €5.

MA MOET IK MIJ DAN DAARNA SOWIESO LATEN DOPEN? Neen, deze cantus is volledig vrijblijvend. Ben je na of tijdens de cantus helemaal overtuigd dat dit wel iets voor jou is, schrijf je dan zeker in bij iemand van het Doopcomité.

MA WANNEER EN WAAR IS DAT DAN? De Openingscantus vindt plaats op donderdag 11 oktober in café ‘De Salamander’ (Overpoortstraat 64). We starten om 20u30. Traditie wil dat dit een zeer populaire cantus is, kom dus zeker op tijd als je een plaatsje wil bemachtigen.

Hopend jullie in grote getale te mogen verwelkomen,

In naam van het Doopcomité,
Meesteres Fleur de Bapri
Schachtentemmer VRG ’18-‘19

Openingscantus VRG

11 October 2018 - 15:24

Openingscantus VRG

Doop

Locatie: