VRG Skireis 2019

VRG Skireis 2019

1 February 2019 - 22:00

Sport

Sneeuwliefhebbers!

Naar uitstekende gewoonte organiseert het VRG Gent ook dit jaar een skireis. Deze gaat door in de intersemestriële vakantie, namelijk van 1 februari (vrijdagavond) tot 9 februari (zaterdag, met bussen ’s ochtends en ’s avonds, voor diegenen die er echt niet genoeg van krijgen). 

We organiseren deze reis in samenwerking met Hoogtestage, een onderafdeling van het gerenommeerde Route du Soleil. 

De belangrijkste punten:

- Het beste skigebied ter wereld: we verblijven in het gezellig dorpje Orelle. Dit dorpje is gelegen aan het grootste en beste skigebied ter wereld: Les 3 Vallées (het skigebied van Val Thorens).
- GRATIS DRANK: ja je leest het goed, elke avond gratis zuipen tot jullie kruipen. Enige voorwaarde is dat je een (volledig gratis) rekening opent bij Hello Bank!* 
- Accommodatie: In het dorpje zullen enkel deelnemers van Hoogtestage verblijven. Er zijn kamers van 3 tot 8 personen. Ter plaatse vinden jullie alles wat jullie nodig hebben: een winkeltje, skishop, après-ski naast de residentie en zelfs een gratis spa inclusief zwembad, sauna, jacuzzi en stoomcabine!
-De prijs: het basispakket met vervoer kost dit jaar €490, een prijs die lager is dan heel wat andere organisaties.
-Wie mag er meegaan? Iedereen, rechtenstudent of niet. Breng dus je hele vriendengroep mee voor deze onvergetelijke ervaring!
-Leuke extra’s: er gaan professionale fotografen mee, er is een gratis cantus, er worden elke dag leuke games georganiseerd, krantjes, een Hoogtestagesweater..

Inschrijven?

1) Surf naar de link: https://hoogtestage.org/landing?vereniging=vrg&admin
2) Als team kies je uiteraard "VRG" en je vult het wachtwoord "VRG2019" in. 
3) Kies een accommodatie. Als je de eerste van je vrienden bent die inschrijft kies je een wachtwoord voor je kamer. Ben je niet de eerste vul je het wachtwoord dat de eerste van je groep heeft gekozen in. 
4) De rest wijst zichzelf uit.

Vragen?

Contacteer dan gerust VRG Sport of stuur een berichtje naar Louise Mortelé, Timon Konings of Pieter Stubbe.

 

Tot in Orelle! 

VRG Skireis 2019

1 February 2019 - 22:00

VRG Skireis 2019

Sport

Locatie: