Activiteiten

Cafésportavond

Cafésportavond

Café

Beste liefhebber van (café)sport,

Waarschijnlijk heb je ondertussen al gehoord wat voor sportprestaties het VRG allemaal durft neerzetten en hebben onze lieftallige sportpraesides het atletisch talent al opgetrommeld om hun beste beentje voor te zetten bij één van de vele activiteiten. Dit terzijde is er op 30 oktober een leuk evenementje waarbij je een avond goed kan gaan sporten, zonder maar een druppel zweet te verliezen! De cafésportavond!

Deze vindt plaats in De Ploeg. Jij en je sportmaatje kunnen zich inschrijven voor een poolwedstrijd of een tafelvoetbalwedstrijd. De winnaars krijgen een heerlijk pakketje sportdrank (lees: Rodenbach) als cadeau. Er zullen ook speelkaarten ter beschikking gesteld worden zodat jullie tussendoor, ervoor of erna jullie polsen en vingers kunnen stretchen (want we willen natuurlijk geen blessures). Meedoen aan een sport is niet verplicht, je kan uiteraard ook gewoon komen supporteren!

Inschrijven kan tot zondag 28 oktober door een mailtje te sturen naar cafe@vrg-gent.be. indien je gewoon een drankje komt nuttigen of een kaartje komt leggen hoef je dit natuurlijk niet te doen.

Gezellige groetjes

VRG Café
Noon De Meulemeester