VRG Jobbeurs 2019

VRG Jobbeurs 2019

12 November 2019 - 11:33

PR-Extern

Beste studenten,

Noteer dinsdag 12 november alvast met stip in je agenda: in het ICC zal dan de VRG Jobbeurs doorgaan! Voor zowel derde bachelor als masterstudenten rechten is dit de gelegenheid om in contact te komen met diverse kantoren, overheidsdiensten en bedrijven uit de juridische wereld.

Ben je op zoek naar een zomerstage of solliciteer je al voor een vaste job? Heb je vragen over hoe het leven als jurist eruitziet? Dan ben je hier aan het juiste adres! Al 100 kantoren en bedrijven hebben zich ingeschreven, waarbij zowel de advocatuur, consultancy als de overheid vertegenwoordigd zullen zijn.

Er is ook dit jaar weer de mogelijkheid om op voorhand je cv te delen met de aanwezige kantoren en bedrijven, de link daarvoor vind je onderaan in dit bericht (hou wel rekening met de deadline van 3 november). We bieden ook een cv-workshop (georganiseerd door Myshortlist) en individuele cv-audits (georganiseerd door Lexgo) aan. Ook zal het mogelijk zijn om professionele portretfoto’s te laten nemen die je kan gebruiken voor je cv of LinkedIn.

Gelieve ook een lijst met ingeschreven kantoren en bedrijven te vinden via onze facebook-pagina: https://www.facebook.com/events/419629578748679/ of op Linked-In: https://www.linkedin.com/company/vlaams-rechtsgenootschap-gent-vrg-/?viewAsMember=true

PRAKTISCH:
Wanneer? Dinsdag 12 november, van 13u tot 17u.
Waar? Het ICC in Gent, Van Rysseldreef 2.

Tot dan!
Jan Van Cauwenberghe, Margaux Willems en Lucas Van den Haute
PR Extern VRG Gent 2019-2020

VRG Jobbeurs 2019

12 November 2019 - 11:33

Noteer dinsdag 12 november alvast met stip in je agenda: in het ICC zal dan de VRG Jobbeurs doorgaan, de grootste juridische jobbeurs van het land! Voor zowel derde bachelor als masterstudenten rechten is dit een uitgelezen kans om in contact te komen met diverse kantoren, overheidsdiensten en bedrijven uit de juridische wereld. Studenten worden verwacht vanaf 13u.

PR-Extern

Locatie: