Galabal de Rechten 2020

Galabal de Rechten 2020

27 March 2020 - 22:00

Feest

Beste rechtenstudenten,
Confraters &
Sympathisanten

Op vrijdag 27 maart houden wij het jaarlijks Galabal der Rechten in het historische decor van de Oude Vismijn te Gent. Wals je deze editie door de balzalen in het Winterpaleis van de Russiche tsaren in Sint-Petersburg en waan je door de prachtige en besneeuwde Russische taiga.
Dus haal je beste dansschoenen maar uit te kast en houd je klaar voor het meest stijlvolle galabal van Gent!

Onze deuren openen om 22 uur en het galabal gaat door tot 4 uur. Voorafgaand wordt er voor de masterstudenten en hun familieleden en promotors een receptie verzorgd door het VRG van 20 tot 22 uur. Zie hiervoor ons apart evenement. Jullie zullen in de watten gelegd worden door het vakmanschap van Very Food Catering.

🍾DOORS🍾

Deuren openen om 22u en inkom is mogelijk tot 01u via de brug. Hierna kunnen jullie de zaal betreden via het Sint-Veerleplein. Locatiebeschrijving volgt! Bij het binnenkomen ontvangt u een gratis glas cava.

🍾 LINE-UP 🍾

22.00hr - 23.30hr: DJ MATTIC
23.30hr - 01.30hr: BEATPOUNCE
01.30hr - 2.30hr: LOUIS XIV & LOUISSAX
02.30hr - 04.00hr: MR.HELIOS

🍾 VESTIAIRE 🍾

Wij voorzien een bewaakte vestiaire in een ruime, aparte zaal zodat wij optimaal op uw jas én schoenen kunnen letten. Er zal ook een mogelijkheid zijn om snel sneakers en hakken te kunnen verwisselen. Dit is allebei volledig gratis! Wenst u een rugzak of tas mee te nemen, dan betaalt u 1 euro.

🍾 TICKETS 🍾

Tickets zijn verkrijgbaar bij al onze praesidiumleden en op onze cursusdienst. Ook zijn tickets voor het galabal online verkrijgbaar via onderstaande link: https://tickify.be/events/ZGM7

VRG-leden €17
niet-leden €19


🍾 PRIJSLIJST & DEALS 🍾

-To be announced-

🍾 THEMA 🍾

“RUSSIAN WINTER”
Dresscode: galakledij

🍾FK🍾

Max. 100 leden
Per 5 praesidiumleden: gratis fles cava te consumeren in onze lounge.


See you there,

Becky Kleinbart,
Louise Bogaerts
& Winter Vanherreweghe

Galabal de Rechten 2020

27 March 2020 - 22:00

Op vrijdag 27 maart houden wij het jaarlijks Galabal der Rechten in het historische decor van de Oude Vismijn te Gent. Wals je deze editie door de balzalen in het Winterpaleis van de Russiche tsaren in Sint-Petersburg en waan je door de prachtige en besneeuwde Russische taiga. Dus haal je beste dansschoenen maar uit te kast en houd je klaar voor het meest stijlvolle galabal van Gent!

Locatie: