Blogs

VRG @ ZWEMMARATHON

VRG @ ZWEMMARATHON

V-R-G, klonk het op woensdagavond vanaf de tribune van het GUSB. Onze supporters schreeuwden de longen uit hun lijf en terecht ook, want onze zwemmers hebben het beste van zichzelf gegeven en dat werd beloond. Het was al snel duidelijk dat het een nek aan nek race zou worden met de VDK (Dierengeneeskunde), maar ook werd het al snel duidelijk dat onze zwemmers beter waren. Het eerste halfuur hebben onze dames zich gesmeten alsof hun leven ervan af hing, ze waren met gemak sneller dan de gemiddelde mannelijke zwemmer en dat maakt ons natuurlijk heel trots! Ook onze mannen waren echte beesten in het water en sloegen zich telkens weer een weg door het bad. 3u aan een stuk hebben we het beste van onszelf gegeven, het GUSB kleurde blauw geel en dat was een prachtig zicht. 

"Aan de rechtstudent is de wet bekend, het VRG", zongen onze supporters op het einde. Het laatste halfuur verdween het beeld met aantal baantjes en was het alles geven of alles verliezen. Uiteindelijk klonk het belsignaal en sprongen we allemaal in het bad om collectief naar de overkant te zwemmen en daar ons kringlied te zingen. 

We trokken naar de prijsuitreiking en toen het VRG werd afgeroepen konden we niet meer wensen, mooier dan dit kon het niet worden. Een 6e plaats in totaal, en eerste plaats binnen de competitie van de kleine sportkringen. Dankuwel aan iedereen die gekomen is! (ook een sportief applausje aan de VGK die de wedstrijd gewonnen heeft!)

VRG STAAT BOVEN!

Trotse Team Sport