Blogs

UPDATE: CURSUSDIENST GESLOTEN

UPDATE: CURSUSDIENST GESLOTEN

Beste Rechtenstudent

BETREFT CURSUSDIENST:

De opening van de cursusdienst werd door de faculteit verboden. We zijn de afgelopen dagen druk in overleg geweest met tweedehandszaken en printshops om afhaalpunten te organiseren voor de reeds bestelde boeken. Gisteren echter berichtte onze faculteit ons dat ook aan ons de toegang tot het gebouw ontzegd zou worden. Het is voor ons dan ook niet mogelijk de boeken op te halen uit de kelder en naar de besproken afhaalpunten te brengen.
We vragen u dan ook uw bestelling elders te plaatsen.

Wij danken u voor uw geduld en vragen u ons te verontschuldigen, we hebben er alles aangedaan dit ongemak te voorkomen, maar we zijn geconfronteerd met overmacht.
U kan uw bestelling herroepen door het herroepingsformulier (te vinden op www.vrg-gent.be) ingevuld door te sturen naar cursus@vrg-gent.be. Binnen 10 werkdagen wordt er werk gemaakt van uw terugbetaling.

Tevens een WARME OPROEP aan IEDEREEN!
In tijden van crisis vragen we u: wees alsjeblieft solidair! Alles van notities, samenvattingen of boeken die je hebt liggen, deel ze met uw medestudenten! Ook gedateerde doch nog relevante notities/boeken/samenvattingen van voorgaande jaren kunnen een enorme hulp zijn voor de medestudenten. U kan uw notities en samenvattingen doorsturen naar studie@vrg-gent.be. Deze worden dan eerstdaags op de site geplaatst.

Dank voor uw begrip

Met vriendelijke groeten

Wout De Wilde
Praeses Vlaams Rechtsgenootschap Gent