Blogs

IFK Volleybal Heren

IFK Volleybal Heren

Op maandag 12 november streden de heren van de volleybalploeg mee om een plaatsje in de volgende ronde van het IFK. Onze poule was er een met een aantal te duchten tegenstanders: Hilok, de VEK&ML en Blandinia.

Onze eerste wedstrijd speelden we tegen de VEK&ML. Doordat er een aantal nieuwe spelers in de ploeg meespeelden waren we nog niet goed op elkaar ingespeeld waardoor de eerste set een verliezende set werd. Set nummer twee was van een beter niveau maar toch waren we een maatje te klein voor de tegenstander.

Voor wedstrijd nummer twee stond Blandinia op het menu. Onze ploeg was ondertussen op elkaar ingespeeld waardoor we de Blandijners makkelijk naar huis speelden.

Last but certainly not least: Hilok. Zonder twijfel onze zwaarste tegenstander van de avond. Over de eerste set valt niet veel meer te zeggen dan het verlies van deze. Set nummer twee daarentegen was vanuit het VRG een knap staaltje volleybal. We kwamen op achterstand in de laatste minuten van de wedstrijd maar konden, tot frustratie van bepaalde Hilok-supporters, deze ombuigen in een winst van de laatste set.

Onze avond was dus meer dan geslaagd, zeker toen we hoorden dat we ons hadden geplaatst met voetbal voor de volgende ronde.

Kusjes

Team Sport