Blog Detail

Lezing Bart Tommelein

Bio-gassen uit GFT-afval, offshore windmolenparken, erfbelastingen, elektrisch rijden, de Vlaamse 'staats'kas, klimaatdoelstellingen, noem maar op. Al deze materies maken deel uit van de bevoegdheden van de viceminister-president van de Vlaamse regering voor Open VLD. 

We zijn vereerd minister Tommelein op maandag 16 april te mogen ontvangen. De minister komt er spreken over zijn beleid en zal onder andere zijn meningen delen over duurzame energieproductie, hoe ver we staan in de vergroening van onze maatschappij en de verlaging van de successierechten. Met andere woorden: voor ieder wat wils. 

Ben je benieuwd naar de uiteenzetting van de minister of wil je hem net het vuur aan de schenen leggen omdat je het met zijn beleid niet eens bent? Kom de eerste maandag na de paasvakantie dan voor de verandering nog eens uit je overblokte kot! 

De lezing vangt aan om 20h, in NB2. Na de lezing is er mogelijkheid om vragen te stellen aan de minister. Daarna sluiten we af met een receptie in de Facultaire Raadzaal, voor de gegadigden. 

Tot dan! 

VRG Studie

https://www.facebook.com/events/1580794848706875/

Recente posts

Lidmaatschap